Bol Köpüklü Kahve Hazırlamanın Püf Noktası: Şeker ve Düşük Ateş Şart Değil! Usta Baristaların Gizli Yöntemi

Bol köpüklü Türk kahvesi hazırlamanın sırları uzun zamandır yanlış anlaşılıyor! Ne düşük ateş ne de şeker... Usta baristalar bu lezzetin sırrını paylaşıyor. En iyi Türk kahvesini yapmak için dikkat edilmesi gereken püf noktalarını keşfedin!

Bol Köpüklü Kahve Hazırlamanın Püf Noktası: Şeker ve Düşük Ateş Şart Değil! Usta Baristaların Gizli Yöntemi

Türk kahvesi hazırlamak, bir sanat dalı olarak kabul ediliyor; fakat çoğu insan istediği köpüğü ve lezzeti elde edemiyor. Bunun sebebi, nesilden nesile aktarılan yanlış bilgilere dayanabilir. Usta baristalar, kahvenin başarısının ateş ya da karıştırma tekniklerinde değil, kullanılan suyun kalitesinde saklı olduğunu belirtiyor.

yillardir-yanlis-yapiyormusuz-bol-kopuklu-kahvenin-sirri-ne-seker-ne-de-kisik-ates-iste-usta-baristalarin-o-yontemi-1.jpg

Kahve yaparken musluk suyu yerine, mutlaka soğuk ve klorsuz içme suyu tercih edilmelidir. Bu yöntem, kahve taneciklerinin yavaş bir şekilde çözülmesine yardımcı olarak daha fazla köpük üretirken, acı tadın da önüne geçer. Ayrıca, taze çekilmiş kahve kullanmanın ve kahveyi fincana nazik bir şekilde dökmenin önemini de unutmamak gerekiyor.

Kahve severler, bu yöntemi denemeden geçmeyin! Bol köpüklü Türk kahvesinin püf noktası meğer buymuşKahve tutkunları, bu yöntemi uygulamadan geçmeyin! Bol köpüklü Türk kahvesinin sırrı bu tekniğin ardında gizli.

Türk kahvesi diyen yanıldı, bunu duyan şaşırdı! Kahvelerin en faydalısı bakın hangisi çıktıTürk kahvesi denince yanılanlar burada! Hangi kahve en faydalı çıktı, şaşıracaksınız!